Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


26 Ιανουαρίου 2009

Αντικαπνιστικό Πρόγραμμα

Σήμερα δόθηκε στους μαθητές η παρακάτω ανακοίνωση που αφορά το αντικαπνιστικό πρόγραμμα που "τρέχει" στο σχολείο μας. Αφορά το προγραμματισμό ομιλιών.

Αγία Παρασκευή, 26/01/2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

- Προς τους Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών της Σχολής μας.
- Προς τους μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου

Αγαπητοί Γονείς,
Αγαπητοί μαθητές,

Μέσα στα πλαίσια του αντικαπνιστικού προγράμματος που γίνεται φέτος στο σχολείο μας, θα γίνουν οι παρακάτω διαλέξεις, με διακεκριμένους ομιλητές:

Την Τετάρτη 28/1/09, ώρα 10.00 (στο hall) για όλους τους μαθητές και όσους γονείς επιθυμούν, θα μιλήσει ο κ. Παναγιώτης Μπεχράκης, Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος, Καθηγητής Φυσιολογίας της αναπνοής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τη Δευτέρα 02/02/09, στις 13.30 (στο CDI), για όλους τους μαθητές της Α΄ τάξεως Λυκείου και ένα τμήμα της Γ΄ Γυμνασίου, θα μιλήσει
ο κ.Απόστολος Δρόλιας – Καρδιολόγος στο νοσοκομείο «ΑΓ.ΣΑΒΒΑΣ»

Την Πέμπτη 12/02/09, στις 12.00 (στο CDI), για όλους τους μαθητές της Β΄ Λυκείου και δύο τμήματα της Γ΄ Γυμνασίου, θα μιλήσει η κ. Χριστίνα Γκράτζιου, πνευμονολόγος.

Με τιμή


Η Διευθύντρια του Λυκείου

Β.ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου

Μ.ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ