Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


4 Μαρτίου 2009

Εβδομάδα τύπου στην Ελληνογαλλική Σχολή.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουμε την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΥΠΟΥ στη σχολή μας. Μέσα στα πλαίσια αυτης της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν ορισμένες επισκέψεις. Σήμερα δόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

Προς τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών
της Β΄ Λυκείου

Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2009 από 9.30-12.30, το Ε2 θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Mega Channel, μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Εβδομάδα τύπου» μαζί με συμμαθητές τους από το γαλλικό τμήμα.

Για τους ίδιους λόγους, την Παρασκευή 13 Μαρτίου την 3η και 4η διδακτική ώρα, οι μαθητές και των τριών τμημάτων της Β' λυκείου, θα παρακολουθήσουν στο CDI, ομιλία του Διευθυντή των «ΝΕΩΝ» κ.Παντ. Καψή.

Η εβδομάδα τύπου αφορά εξαιρετικά τους μαθητές της B λυκείου, γιατί αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο στο μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας η «ΕΙΔΗΣΗ».

Η Διευθύντρια του Λυκείου
Β. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ