Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


6 Οκτωβρίου 2008

Επίσκεψη στο IFA.

Η κ. Bertin MC μας ενημερώνει:
Τη προηγούμενη εβδομάδα αποδεχθήκαμε τη πρόσκληση του IFA να επισκεφτούμε με τη τάξη του Ε2 τους χώρους του και να παρακολουθήσουμε τη προβολή της ταινίας "Les Choristes". Παρόντες ήταν η κυρία μορφωτική Σύμβουλος του Ινστιτούτου, ο σκηνοθέτης Christophe Barratier και ο πρωταγωνιστής Gerard Jugnol.
Μετά την ολοκλήρωση της προβολής οι μαθητές έθεσαν ερωτήσεις στους δυο φιλοξενούμενους οι οποίοι απάντησαν σε ό,τι ρωτήθηκαν με πολύ χαρά. Πριν τις ερωτήσεις οι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τους μαθητές. Δύο μαθήτριες (Αφροδίτη Ρώτα και Αννα Μαρία Παπαγιαννάκου) ερμήνευσαν ένα τραγούδι από τη ταινία στην κ. μορφωτική Σύμβουλο του Ινστιτούτου.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.