Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


17 Σεπτεμβρίου 2008

St Brieuc - Σχολικό ταξίδι.

Δόθηκε σήμερα ανακοίνωση στους μαθητές της σχολής μας, που αφορά σχολικό ταξίδι για την Α' λυκείου. Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Αγία Παρασκευή, 15.9.2008


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας πληροφορούμε ότι το τρέχον σχολικό έτος (2008-2009) θα πραγματοποιηθεί ταξίδι στη Γαλλία, στην περιοχή Bretagne για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου.

Οι μαθητές, -στο πλαίσιο ανταλλαγής- θα φιλοξενηθούν σε οικογένειες μαθητών της ίδιας τάξης του σχολείου «Ernest Renan » της πόλης Saint Brieuc, που έχει αδελφοποιηθεί με το Δήμο Αγίας Παρασκευής. Πιθανή ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού για τους έλληνες μαθητές είναι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Mαρτίου (2009), ενώ οι γάλλοι μαθητές θα έλθουν για φιλοξενία το επόμενο σχολικό έτος.

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού οι έλληνες μαθητές θα συμμετάσχουν σε εκδρομές, όπως στο Mont Saint Michel, Saint Malo, Dinan και στην «ακτή του κόκκινου γρανίτη» με ξενάγηση στο νησί. Επίσης στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται παραμονή 2 ημερών στο Παρίσι, επίσκεψη των σημαντικότερων μνημείων και εκδρομή στο Σηκουάνα με τα φημισμένα bâteaux-mouches.

Η μετάβαση Αθήνα-Παρίσι-Αθήνα θα γίνει αεροπορικώς, ενώ Παρίσι-St.Brieuc-Παρίσι, σιδηροδρομικώς.

Το κόστος του ταξιδιού δεν έχει ακόμη υπολογιστεί ακριβώς, περιμένουμε σχετικές προσφορές.

Το τελικό ποσόν, ο τρόπος και ο χρόνος καταβολής του θα οριστούν μετά την επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής.

Η Διευθύντρια του Λυκείου


Β. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ