Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


14 Απριλίου 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ : Σημαντικό

Δόθηκε στους μαθητες η παρακάτω ανακοίνωση :

Αγία Παρασκευή, 10/
4/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

Για την εύρυθμη διεξαγωγή των προαγωγικών και απολυτηρίων (Πανελλαδικών) εξετάσεων των μαθητών της Γ΄ τάξης, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τα εξής:

· Οι μαθητές οφείλουν να προσέρχονται στις εξετάσεις εφοδιασμένοι με την ειδική ταυτότητα εξετάσεων που έχουν ήδη παραλάβει. Κανείς δε θα μπορεί να συμμετέχει στις εξετάσεις αν έχει ξεχάσει την ταυτότητά του.

· Η είσοδος στο σχολείο θα γίνεται μόνον από την οδό Χλόης.

· Στο σχολείο δεν έχει δικαίωμα εισόδου κανείς άλλος εκτός από τους μαθητές που διαγωνίζονται και τη Λυκειακή Επιτροπή Εξετάσεων.

· Παρακαλείσθε να φέρνετε τα παιδιά ακριβώς την ώρα που ορίζει το Πρόγραμμα εξετάσεων που σας κοινοποιήσαμε (δηλαδή το αργότερο 7.55, γιατί στις 08.00 κλείνει η πόρτα) και να αποχωρείτε αμέσως από τον περιβάλλοντα το σχολείο χώρο. Η παραμονή σας έξω από το σχολείο μόνο θα βλάψει τους μαθητές.

· Πρώτη ημέρα των εξετάσεων οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 7.30π.μ.

· ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ να φέρουν κινητό τηλέφωνο οι μαθητές

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας και ευελπιστούμε ότι θα συντελέσετε στην άψογη διεξαγωγή των εξετάσεων, ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες και όσες έχουμε δώσει στους μαθητές.

Με τιμή,

Η Διευθύντρια του Λυκείου

Β. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ