Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


19 Νοεμβρίου 2007

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Νοεμβρίου

Από το γυμνάσιο δόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

Αγία Παρασκευή, 15/11/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την Εβδομάδα Τύπου (19-23 Νοεμβρίου), κατά την οποία διάφορες εκδηλώσεις οργανώνονται στο σχολείο μας με επίκεντρο το C.D.I για το Γυμνάσιο, προβλέπονται τα εξής:

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου:

- Επίσκεψη της τάξης Β΄2 στην εφημερίδα Το Βήμα. Αναχώρηση στις 9.15. Επιστροφή στις 12.

Θα πραγματοποιηθούν κανονικά η 6η, 7η και 8η διδακτική ώρα.

- 6η διδακτική ώρα. Οι μαθητές των τριών τάξεων της Γ και της Β΄1 τάξης, θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη του δημοσιογράφου κ.Σουλιώτη στο C.D.I. Τους μαθητές θα συνοδεύουν οι καθηγητές της αντίστοιχης ώρας.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου:

Ημέρα χωρίς σχολικά βιβλία.

Το μάθημα θα γίνει με υπόδειξη του καθηγητή με άλλα διδακτικά μέσα. Αφορά όλα τα μαθήματα και οι μαθητές θα είναι προετοιμασμένοι σχετικώς .

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου:

- Την 3η και 4η ώρα, διάλεξη των δημοσιογράφων κ. Τέλλογλου και κ. Θεοδωράκη, η οποία θα διεξαχθεί στο C.D.I. Θα την παρακολουθήσουν οι μαθητές της τάξης Β΄3.

- Την ίδια ημέρα, θα γίνουν παρεμβάσεις από γονείς-δημοσιογράφους στις τάξεις α΄1, α΄2 και α΄3 του Γυμνασίου.

Αντιστοίχως θα παρέμβουν οι δημοσιογράφοι: κα. Μπουζάλη (την 4η διδακτική ώρα στο Α1), κα. Μπαλοδήμου (την 4η διδακτική ώρα στο Α2) και τον κ. Παπαδημητρίου (την 6η διδακτική ώρα στο Α3).

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου

Α. ΑΛΙΒΕΡΤΗ