Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


24 Οκτωβρίου 2007

Σχολική γιορτή 28ης Οκτωβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου θα εορτασθεί η επέτειος ως εξής :

Την 3η διδακτική ώρα μετά το διάλειμμα οι μαθητές θα ανέβουν κανονικά στις τάξεις τους όπου θα ελεγχθούν οι απουσίες. Στη συνέχεια οι καθηγητές που έχουν μάθημα την 3η διδακτική ώρα θα κατεβάσουν τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου στο χωλ στις καθορισμένες από τους γυμναστές θέσεις.

Την 4η ώρα θα πλαισιώσουν τους μαθητές οι αντίστοιχοι καθηγητές.

Η Άλκη Ζέη, συγγραφέας που έχει προσκληθεί στη γιορτή μας θα παρέμβει την 3η διδακτική ώρα. Την 4η ώρα θα ανακοινωθούν τα βραβεία και τα αριστεία των μαθητών τα οποία θα παραλάβουν από τα γραφεία των Δ/νσεων Γυμνασίου και Λυκείου.


Η Δ/ντρια του Λυκείου Η Δ/ντρια του Γυμνασίου


Β. Χριστοπούλου Α. Αλιβέρτη