Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


20 Σεπτεμβρίου 2007

Ενημέρωση γονέων Α' Λυκείου.

Οι γονείς της Α' Λυκείου ενημερώνονται από την Ελληνογαλλική Σχολή για το νέα δεδομένα που ισχύουν στο Λύκειο όπως και για το Σύστημα των εξετάσεων.

Την ανακοίνωση για την ενημέρωση μπορείτε να τη δείτε παρακάτω:

Αγία Παρασκευή, 20/09/2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς τους Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών
Της Α΄ τάξεως Λυκείου

Αγαπητοί Γονείς,

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας και καλωσορίζουμε στο Λύκειο τους μαθητές της Α΄ τάξεως.

Επειδή πιστεύουμε στον πρωταρχικό ρόλο της οικογένειας στη διαπαιδαγώγηση των μαθητών μας και στην ανάγκη άμεσης, συχνής και εποικοδομητικής συνεργασίας ανάμεσα στο σχολείο και την οικογένεια, σας προσκαλούμε για μια πρώτη ενημέρωση και γνωριμία,

την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007
ώρα 17.00, στο χολ της Σχολής.

Η παρουσία σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, αφού θα βοηθήσει στην ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, που θα προσδιορίσουν την πορεία των παιδιών σας στο Λύκειο.

Με τιμή

Η Διευθύντρια του Λυκείου


Β. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ