Υπο νέα Διεύθυνση...

Μετακομίσαμε και πλέον οι δραστηριότητες της Σχολής ανακοινώνονται στη παρακάτω διεύθυνση :

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH


που είναι ηλεκτρονική εφημερίδα. Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε σήμερα τι γίνεται στην Ελληνογαλλική Σχολή, χρησιμοποιείστε το σύνδεσμο αυτό. Η αρχική χρήση του συγκεκριμένου ιστολογίου έχει ανασταλεί - προς το παρόν.

Σε αυτό το ιστολόγιο (blog) δημοσιεύονται όλες οι ανακοινώσεις που δίνονται στους μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής Αγίας Παρασκευής. Μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές πηγαίνοντας στη κατάλληλη καταχώρηση, ή βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις στο "παραθυράκι" που είναι παρακάτω και να ζητήσετε να το βρει το πρόγραμμα.
Οι ανακοινώσεις είναι χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα το περιεχόμενό τους.

Για να ψάχνετε καλύτερα.


29 Απριλίου 2009

Αγώνας Μπάσκετ

Στις 5 Απριλίου 2009 έγινε αγώνας μπάσκετ μεταξύ του σχολείου μας και το Campion. Είναι ένα μίνι τουρνουά μεταξύ 4 ξενόγλωσσων σχολείων που οργανώνει ο Παναθηναϊκός και όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο ΟΑΚΑ. Στον πρώτο αγώνα κερδίσαμε 37 - 18 και ο επόμενος προβλέπεται να γίνει κάπου στις αρχές Ιουνίου. Μπορείτε να δείτε μια φωτό από όλη την ομάδα με την κυρία Τριανταφύλλου και τον Γενικό Διευθυντή της Σχολής μας κ. Μαλεϋράν, που ήταν εκεί για να ενισχύσει τη προσπάθεια. Και φυσικά μια και οι φωτογραφίες δεν βγαίνουν μόνες τους ήταν και ο υπογράφων αλλά και αρκετοί γονείς και μαθητές.

Στον επόεμνο αγώνα που θα είναι και ο τελικός να είστε έτοιμοι γιατί τα παιδιά μας θα χρειαστούν όλη την ενίσχυση που μπορούν να έχουν.

27 Απριλίου 2009

Ημερίδα ΣΕΠ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς τους Γονείς & Κηδεμόνες της Α΄ Λυκείου και Γ΄ Γυμνασίου


Θέμα: Ημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Αγαπητοί Γονείς,

Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2009,
οι μαθητές της Α΄ τάξεως Λυκείου και Γ΄ τάξεως Γυμνασίου, θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της Ημερίδας, που θα γίνει στο σχολείο μας, ως εξής:

08.10 – 09.45 : Γενική ενημέρωση από ειδικούς συμβούλους ΣΕΠ.

10.00 –14.30 : 8 ενημερώσεις σε κάθε τάξη, από επαγγελματίες (γονείς – αποφοίτους της σχολής μας κλπ), επιστήμονες, τεχνικούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, ώστε να αντιληφθούν οι μαθητές σε τι συνίσταται η άσκηση των επαγγελμάτων ανάμεσα στα οποία προτίθενται να κάνουν την επιλογή τους.

Η Ημερίδα αυτή επαναλαμβάνεται στο σχολείο μας κάθε 2 χρόνια, ώστε να ενημερώνονται όλοι οι μαθητές.

Με τιμή

Η Διευθύντρια του Λυκείου

Β. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


Η Διευθύντρια του Γυμνασίου

Μ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Το πρόγραμμα των εισηγήσεων έχει δοθεί στους μαθητές. Προβλέπονται 8 εισηγήσεις ανά τμήμα.